Գլխավոր էջ » Հոդվածներ

Նյութերի ընդհանուր քանակը կատալոգում: 5
Ցուցադրված նյութերը: 1-5


Քանի որ առիթ է ընձեռնվել մի փոքր խորանալ համացանցում և վեբ կայքերի ծրագրավորման մեջ, բազմաթիվ հոդվածներից կազմել եմ այսպես ասած որոշակի պատվիրանների խումբ, որը համալրվելու է.
1. Սոցիալական ցանցեր
2. Ինչպես խուսափել ՛՛անվճար՛՛ կոչվող , բայց վճարովի ծրագրերից


Ավելին կարդալու համար պարզապես քլիք արեք անվանման վրա
Նրբություններ համացանցում | Դիտումներ: 630 | Ավելացրեց: Տիգրան | Ամսաթիվ: 15.01.2013 | Մեկնաբանություններ (0)

Ինչպես օգտվել Օրանժի ինտերնետից, որպեսզի գերարագի ծավալը քիչ սպառելով, կարողանաս բեռնել շատ նյութեր
Նրբություններ համացանցում | Դիտումներ: 622 | Ավելացրեց: Տիգրան | Ամսաթիվ: 11.12.2012 | Մեկնաբանություններ (0)

Ոչխարի փափուկ միսը կտրել ոչ մեծ կտորներով, անցկացնել մսաղացով: Մանրացրած մսին ավելացնել թերեփ բրինձ, մանր կտրատած գլուխ սոխ, համեմ, դաղձ, ուրց, խնկածաղիկ, աղ, պղպեղ. խճողակը լավ խառնել:
Խոհանոց | Դիտումներ: 540 | Ավելացրեց: Տիգրան | Ամսաթիվ: 03.10.2012 | Մեկնաբանություններ (0)

Պատրաստել խճողակ ՙԽաղողի տերևով դոլմայ՚-ի նման: Գլուխ կաղամբի կոթը կտրել, հետո կաղամբը դնել եռացող աղաջրի մեջ և եփել 10-12 րոպե: Թերեփ կաղամբը լցնել քամիչի մեջ, երբ ջուրը քամվի, գլուխ կաղամբը շերտերով բացել:
Խոհանոց | Դիտումներ: 684 | Ավելացրեց: Տիգրան | Ամսաթիվ: 03.10.2012 | Մեկնաբանություններ (0)

Ընտրել միջին մեծության խնձորներ և սերկևիլ, լվանալ, կտրել վերևի մասից (կլոր շերտով) և հեռացնել միջուկը: Պատրաստի սերկևիլը նախապես թեթևակի խաշել արգանակով: Նախքան լցոնելը խնձորների մեջ մի քիչ շաքարավազ լցնել:
Խոհանոց | Դիտումներ: 429 | Ավելացրեց: Տիգրան | Ամսաթիվ: 03.10.2012 | Մեկնաբանություններ (0)