Նյութերը ենթաբաժնում: 3
Ցուցադրված նյութերը: 1-3


Ոչխարի փափուկ միսը կտրել ոչ մեծ կտորներով, անցկացնել մսաղացով: Մանրացրած մսին ավելացնել թերեփ բրինձ, մանր կտրատած գլուխ սոխ, համեմ, դաղձ, ուրց, խնկածաղիկ, աղ, պղպեղ. խճողակը լավ խառնել:
Խոհանոց | Դիտումներ: 906 | Ավելացրեց: Tigran | Ամսաթիվ: 03.10.2012 | Մեկնաբանություններ (0)

Պատրաստել խճողակ ՙԽաղողի տերևով դոլմայ՚-ի նման: Գլուխ կաղամբի կոթը կտրել, հետո կաղամբը դնել եռացող աղաջրի մեջ և եփել 10-12 րոպե: Թերեփ կաղամբը լցնել քամիչի մեջ, երբ ջուրը քամվի, գլուխ կաղամբը շերտերով բացել:
Խոհանոց | Դիտումներ: 1027 | Ավելացրեց: Tigran | Ամսաթիվ: 03.10.2012 | Մեկնաբանություններ (0)

Ընտրել միջին մեծության խնձորներ և սերկևիլ, լվանալ, կտրել վերևի մասից (կլոր շերտով) և հեռացնել միջուկը: Պատրաստի սերկևիլը նախապես թեթևակի խաշել արգանակով: Նախքան լցոնելը խնձորների մեջ մի քիչ շաքարավազ լցնել:
Խոհանոց | Դիտումներ: 749 | Ավելացրեց: Tigran | Ամսաթիվ: 03.10.2012 | Մեկնաբանություններ (0)